Bilete de avion Bucuresti - Auckland

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Auckland:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Lufthansa de la 1328 € --- 6 zile 12 luni Verifica tarif =>
British Airways de la 1261 € --- --- 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Auckland

Prezentare generala a orasului
Auckland este cel mai mare oras din Noua Zeelanda si are peste 1.2 milioane de locuitori iar Zona Metropolitana a orasului contine peste un sfert din populatia tarii. Orasul este situat intre Golful Hauraki pe Oceanul Pacific la est, Muntii Huna la sud-est, Portul Manukau la sud-vest, si Muntii Waikatere la vest si la nord-vest. Partea centrala a orasului Auckland sta pe un istm subtire intre portul Manukau pe Marea Tasmana si portul Waitemata pe Oceanul Pacific. Este unul dintre putinele orase din lume cu porturi pe doua corpuri de apa separate.
Atractii turistice
Cele mai importante obiective turistice: Galeria de Arta Toi o Tamaki, Muzeul Te Papa Whakahiku, Casuta Ewelme, Muzeul de masini clasice, Muzeul National Maritim, Observatorul Stardome.
Detalii aeroport
Informatii despre ambasada Romaniei in Noua Zeelanda

Zboruri ieftine catre Auckland la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia