Bilete de avion Bucuresti - Berna

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Berna:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Air France de la 189 € --- Sambata la destinatie 1 luna Verifica tarif =>
Lufthansa de la 181 € --- Sambata la destinatie --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Alte destinatii din Elvetia:

Geneva Zurich

Berna

Berna (germana Bern, franceza Berne, italiana Berna) este capitala Elvetiei si totodata capitala cantonului Berna. Limba oficiala este germana desi exista o minoritate francofona.
Berna se afla in campia Elvetiei, aproximativ in centrul tarii. Peisajul din imprejurimi a fost format de ghetari in timpul ultimei glaciatii. Este situata la o altitudine de 542 metri, iar doi munti se afla la marginea orasului: Muntele Gurten cu o altitudine de 858 metri si muntele Bantiger cu o altitudine de 947 metri. Observatorul din Berna este originea (600 000/200 000) sistemului de coordonate elvetian, iar coordonatele internationale sunt 46' 57' nord, 7' 25' est. Centrul orasului Berna este asezat pe o peninsula formata de raul Aare, dar din secolul XIX cartiere noi s-au format dincolo de rau, care sunt accesibile prin poduri inalte.
Berna este situata la numai o ora de mers cu trenul de Interlaken. Este un oras medieval, inclus de catre UNESCO pe lista Patrimoniului Cultural Universal. Partea veche a orasului detine circa 6 kilometri de strazi, alei romantice, fantani impodobite cu statui, trotuare acoperite cu arcade. Atmosfera medievala, cu magazine aflate in pivnitele caselor si cu o multitudine de muzee, teatre, cafenele si restaurante este completata de cladirea Parlamentului Elvetian (aflata in mijlocul orasului vechi). Orasul a fost construit pe o peninsula formata de meandrele raului Aar. De aici se pot vizita majoritatea obiectivelor turistice din Elvetia, toate orasele fiind accesibile in mai putin de o zi. Se pare ca timpul sta pe loc in Berna, in ciuda trenurilor de mare viteza care sosesc aici in fiecare zi (TGV, ICE, Pendolino). De aceea va propunem sa vizitati partea centrala a cantonului Berna - localnicii au intotdeauna timp pentru dumneavoastra!VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia