Bilete de avion Bucuresti - Dresden

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Dresden:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 164 € --- 3 zile 12 luni Verifica tarif =>
Royal Dutch Airlines de la 196 € --- Sambata la destinatie 6 luni Verifica tarif =>
Air France de la 189 € --- Sambata la destinatie 1 luna Verifica tarif =>

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Bucuresti - Dresden:

Companie Tarif Rezerva
German Wings de la 133 € Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Dresden

Prezentare generala a orasului
Dresda este unul dintre cele mai mari orase din Germania, totodata capitala landului federal Saxonia, si are o populaĊ£ie de circa 500.000 de locuitori.
Atractii turistice
Distrusa in timpul celui de al doilea razboi mondial, Dresda revine la splendoarea secolului XVIII prin restaurarea celebrului castel Residenzschloss. O adevarata legenda a lumii, Residenzschloss, castelul de secol XVI adapostea nu mai putin celebra Green Vault, fiind una dintre cele mai cunoscute "victime" arhitecturale ale razboiului. Castelul a fost bombardat si aproape complet distrus in timpul bormbardamentelor din 13 februarie 1945, care au transformat "Florenta Nordului", cum era numita Dresden, in ruine. Dupa prabusirea Zidului Berlinului, in Dresden a inceput restaurarea centrului istoric, iar in 2005 Frauenkirche, enorma biserica baroca, ramasa timp de decenii in ruine, a fost integral restaurata, un moment deosebit de important in viata orasului si nu numai. Acum a venit momentul ca si Green Vault sa revina la viata, cladirea fiind o adevarata legenda in Germania. Cand vizitatorii vor intra in Green Vault, sau Historisches Grunes Gewolbe, poate fara sa stie vor pasi pe drumul lui Augustus cel puternic.
Detalii aeroport
Adresa: Flughafenstrasse, D-01109 Dresden, GERMANY
Tel.: +49 (0)351 8815730
Fax: +49 (0)351 8813035
Email: michael.hupe@dresden-airport.de
Site web: www.dresden-airport.de/

Informatii despre ambasada Romaniei in Germania

Adresa: Dorotheenstr. 62-66, 10117 Berlin
Telefon: +49-30-212.39.202
Fax: +49-30-212.39.399
Web: http://berlin.mae.ro/
E-mail: office@rumaenische-botschaft.de

Zboruri ieftine catre Dresda la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia