Bilete de avion Bucuresti - Dubai

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Dubai:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Turkish Airlines de la 368 € --- --- 1 luna Verifica tarif =>
Olympic Airlines de la 389 € --- --- --- Verifica tarif =>
Tarom de la 375 € --- 6 zile 14 zile Verifica tarif =>
Royal Dutch Airlines de la 369 € --- 7 zile 1 luna Verifica tarif =>
Air France de la 378 € --- Sambata la destinatie 1 luna Verifica tarif =>
Lufthansa de la 376 € --- Sambata la destinatie 1 luna Verifica tarif =>
Austrian Airlines de la 381 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Alte destinatii din Emiratele Arabe Unite:

Abu Dhabi

Dubai

Dubai este centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite si totodata un emirat cu orasul principal Dubai City.
Dubai, cel mai dezvoltat emirat din punct de vedere turistic, atrage in permanenta celebritati de pe tot globul.

In Dubai, impresioneaza in mod deosebit indraznetele realizari arhitectonice. Astfel, nu trebuie ratata vizitarea zgarie-norilor triunghiulari botezati Emirates Towers, Hotel Jumeira Beach, Water Park (unde amatorii de senzatii tari au parte de tobogane cu jeturi de apa, reglata termic, care te ridica si te coboara). Dar ceea ce domina Dubai-ul e Burj Al Arab, cel mai scump si mai inalt hotel din lume (321 de metri) - mai mare decat Turnul Eiffel si cu doar 60 de metri mai mic decat Empire State Building.

Dubai e considerat capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. Desi e un loc extrem de scump, aici se pot face numeroase cumparaturi, datorita atat de orientalului obicei al negociatului. Chiar si la mall-uri puteti incerca sa obtineti un pret mai bun decat cel solicitat initial.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia