Bilete de avion Bucuresti - Lanzarote

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Lanzarote:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Royal Dutch Airlines de la 369 € --- 3 zile 1 luna Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Lanzarote

Lanzarote, o insul? din Spania, este cea mai estic? dintre Insulele Canare, la aproximativ 125 de kilometri de coasta Africii ?i la 1000 km de Peninsula Iberica. Cu o arie de 845.9 kmē, Lanzarote este cea de-a patra insul? ca suprafa??, dintre cele ?apte insule ale Arhipelagului Insulelor Canare.
Lanzarote o insula spaniola, cea mai estica din Insulele Canare, Din Oceanul Atlantic, cca 125 km deaprtare de coasta Africii si 1000 km de la peninsula Iberica. Primul nume inregistrat al insulei, dat de Angelina Dulcert, era Insula de Lanzarotus Marocelus dupa navigatorul genovez Lancelotto Malocello, din care a derivat numele modern.
Conform anului 2003, un total de 144.715 locuitori au trait in Lanzarote; populatia a inflorit de atunci pana la 125.000 locuitori. Locul guvernului imsulei este in Arrecife, unde exista o populatie de 47.100 locuitori. Steagul este rosu si albastru impartit pe diagonala din marginea de sus stanga pana in jos dreapta.
Insula are aeroportul sau propriu, Arrecife Airport, care primeste in jur de 5.5 milioane de pasageri pe an. Turismul a fost principalul echilibru al economiei in ultimii 50 de ani. Alte industrii includ agricultura.
Lanzarote este parte din provincia Las Palmas si este impartit in 7 municipalitati. Este situat la 11 km nord-est de Fuerteaventura si doar 1 km de Graciosa. Insula prelungita are o arie de 845.9 km2. Lanzarote are 213 km de coasta, din care 10 km sunt nisip, 16.5 sunt plaja, iar restul e piatra. Peisajul dramatic include lanturile muntoase Famara la nord si Ajaches 608 m la sud. In sudul masivului Famara este El Jable, desert care separa Famara si muntii Del Fuego.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia