Bilete de avion Bucuresti - Las Palmas

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Las Palmas:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Royal Dutch Airlines de la 349 € --- 3 zile 1 luna Verifica tarif =>
Iberia Airlines de la 351 € --- Sambata la destinatie --- Verifica tarif =>
Lufthansa de la 357 € --- 5 zile 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria e un oras spaniol, orasul capitala a Gran Canaria, care este una din insulele Canare din Oceanul Atlantic, situata pe coasta de nord - est a Africii. Este de asemenea capitala provinciei Las Palmas si capitala comunitatii autohtone a insulelor Canare.
Populatia orasului Las Palmas era de 377.600 locuitori, fiind cel mai mare oras din insulele Canare. Populatia de pe toata aria urbana a fost estimata in 2003 la 609.628 locuitori, fiind a 10-a cea mai mare arie urbana a Spaniei. Gran Canaria are 789.908 locuitori in 2003.
Orasul a fost fondat la 24 iunie 1478 de catre Juan Rejon si trupele castiliene, dupa ce s-au luptat cu oamenii originari din insulele Canare. In 1492, Cristopher Columbus sa oprit in oras cu ocazia calatoriei in America. De asemenea el s-a oprit cand se intorcea din Spania. Astazi, un muzeu este numit dupa el - Casa Colon in zona Vegueta a orasului.
Las Palmas este astazi un oras foarte cosmopolit. Exista plaje populate in apropiere si un port ocupat - unul dintre cele mai ocupate porturi din lume incepand din anii '70 si pana la inceputul anilor '90. Ca si rezultat, multi oameni din toata lumea locuiesc sau muncesc in Las Palmas. Negustori si comercianti din Africa, China, Rusia si Orientul Mijlociu se intalnesc pe strazile portului. Comunitatile Coreene si Indiene sunt cele mai mari comunitati ale insulei, desi majoritatea au cetatenie spaniola.
Cel mai important festival al orasului este in luna iunie cand se celebreaza fondarea orasului. Carnavalul din Las Palmas de Gran Canaria este una dintre cele mai tipice si faimoase petreceri ale orasului, si nu numai ca este foarte cunoscut in Spania, dar este vestit in toata lumea.
Exista de asemenea un festival de dans si teatru si unul de film. Mai puteti gasi Auditoriul Alfredo Kraus, numit dupa neuitatul tenor din Gran Canaria. Este situat chiar langa plaja Las Canteras.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia