Bilete de avion Bucuresti - Leeds

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Leeds:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Air France de la 298 € --- --- --- Verifica tarif =>
Royal Dutch Airlines de la 295 € 12 zile 3 zile 1 luna Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Leeds:

Arad Bacau Cluj Iasi
Sibiu Timisoara

Alte destinatii din Anglia:

Aberdeen Belfast Birmingham Bristol
Cardiff Edinburgh Londra Manchester
Newcastle

Leeds

Leeds, al treilea oras ca marime din Anglia si este cel mai mare oras din regiunea West Yorkshire. Orasul Leeds este considerat ca fiind capitala nordului Angliei. Orasul Leeds face parte din grupul oraselor nucleu din Anglia din care mai fac parte 8 mari orase: Birmingham, Bristol, Liverpool, Manchester, Newcastle, Nottingham si Sheffield.
Aeroportul international Leeds Bradford (LBA) se afla in partea de nord-vest a orasului.
In Leeds exista mai multe muzee Museum of Leeds, muzeul medicinii Thackray's Medical Museum si galeria de arta City Art Gallery, cel mai important fiind probabil muzeul armurilor Royal Armouries deschis in 1996, cand colectiile au fost transferate de la muzeul Tower of London.
In Leeds exista foarte multe baruri si cluburi si foarte multe locuri pentru organizarea de concerte live, castigandu-si reputatia de destinatie favorita pentru cluburi si discoteci.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia