Bilete de avion Bucuresti - Menorca

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Menorca:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Iberia Airlines de la 556 € --- --- --- Verifica tarif =>
Royal Dutch Airlines de la 539 € --- 3 zile 1 luna Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Menorca

Menorca este una din insulele baleare situate in Marea Meditereana si care apartin Spaniei. Insula Menorca poarta acesta nume deoarece este mai mica decat Majorca.
A fost numita Nura de catre fenicieni in onoarea bunului lor Baal, ceea ce inseamna insula focului.
Insula Menorca are o populatie de aproximativ 82.000 locuitori. Cel mai inalt punct al insulei numit Monte Toro are 358 m / 1174ft deasupra nivelului marii.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia