Bilete de avion Bucuresti - Minsk

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Minsk:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 249 € --- 5 zile 12 luni Verifica tarif =>
Czech Airlines de la 256 € --- 3 zile 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Minsk

Minsk are o populaţie de 1 728 900 locutori si este capitala Republicii Belarus. Minsk are dezvoltata industria constructoare de masini, industria electronica, telecomunicatiile, industria textila, industria alimentara. Orase bielorusiene importante aproape de Minsk: Borisov, Moghilev, Novopolotzk, Baranovici. In Minsk se vorbeste 60% limba bielorusă, 30% rusa, restul de 10% fiind poloneza, ceha, slovaca etc. La aproximativ 40 km de Minsk se afla raul Ptic, afluent al Pripetului.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia