Bilete de avion Bucuresti - Oslo

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Oslo:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Finnair de la 139 € --- 3 zile --- Verifica tarif =>
Air France de la 148 € --- 3 zile 1 luna Verifica tarif =>
Czech Airlines de la 151 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>
Austrian Airlines de la 149 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>
Royal Dutch Airlines de la 157 € --- Sambata la destinatie 1 luna Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Oslo

Prezentare generala a orasului
Oslo este capitala Norvegiei si are o populatie de 517.401 locuitori. Zona metropolitana a orasului se extinde pana la judetul Akershus si are o populatie de 1 000 000 locuitori. Orasul este situat in capul fiordului Oslo. Fiordul se afla in sudul orasului. Pe terioriul orasului exista 40 de insule, cea mai mare fiind Malmaya. Orasul are 343 de lacuri, cel mai mare fiind Maridalsvannet. Acesta este si sursa cea mai importanta de apa. Cel mai inalt punct este Kirkeberget, cu 629 m.
Atractii turistice
Cele mai importante obiective turistice: Muzeul Munch gazduieste operele faimosului pictor norvegian Edward Munch iar Muzeul Kon Tik are expusa pluta lui Tor Heyerdahl si artefacte din Insula Pastelui, Muzeul de ambarcatiuni Vikinge, detine pe langa doua barci vichinge de 900 de ani si artefacte vikinge, Castelul Akershus, este un castel medieval construit in 1299 si e situat in centrul orasului, Caterdrala Nidaros, este un simbol al regalitatii norvegiene, fiind cea mai mare cladire ridicata in evul mediu in Peninsula Scandinava, Fortareata Akerhus, e un castel vechi construit cu scopul de a apara capitala de pericolele externe.
Oslo e locul perfect pentru pasionatii de sporturi de iarna, avand sute de km amenajati pentru traseele de ski si opt partii alpine.
Detalii aeroport

Nume complet:Gardermoen
Nume alternative: Gardermoen, lufthavn
Adresă: Edvard Munchs Veg, N-2060 Gardermoen, NORWAY
Tel.: +47 (0)64 812000
Fax: +47 (0)64 812001
Email: firmapost@osl.no
Site web: www.osl.no/

Informatii despre ambasada Romaniei in Norvegia

Adresa:Oscars Gate 51, 0244, Norway
Telefon: 0047-22-441512 / 561237
Fax: 0047-22-431674
E-mail ambasada: oslo@mae.ro

Zboruri ieftine catre Oslo la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia