Bilete de avion Bucuresti - Roma

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Roma:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Tarom de la 139 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>
Lufthansa de la 119 € --- Sambata la destinatie --- Verifica tarif =>
Alitalia de la 136 € --- --- --- Verifica tarif =>
Swiss de la 181 € --- --- --- Verifica tarif =>

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Bucuresti - Roma:

Companie Tarif Rezerva
Blue Air de la 123 € Verifica tarif =>
Blue Air de la 114 € Verifica tarif =>
Wizz Air de la 578 RON Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Roma:

Bacau Cluj Sibiu Timisoara

Alte destinatii din Italia:

Ancona Bologna Cagliari Catania
Florenta Genova Milano Napoli
Palermo Pescara Pisa Torino
Venetia Verona

Roma

Prezentare generala a orasului
Este capitala Italiei, fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano- Catolice. Orasul este situat in Peninsula Italica, in provincia Lazio. Capitala Italiei, fiind supranumita si "Cetatea Eterna", este considerat orasul cu cele mai multe monumente istorice si de arta de pe glob: temple, amfiteatre, arcuri de triumf, columne, bazilici, biserici, palate, vile, fantani, statui, etc. Legenda spune ca orasul a fost intemeiata de Romulus, care, dupa ce si-a omorat fratele geaman Remus, a devenit primul rege al Romei.
Atractii turistice
Orasul nu poate fi vizitata nici in treizeci de zile dar oricat timp ati avea pentru a explora orasul de pe cele sapte coline - 2-3 zile sau mai mult - veti simti ca a meritat. Aici veti gasi o bogatie incredibila de comori arheologice, arhitecturale si artistice.
Printre cele mai renumite obiective turistice enumeram: Colosseumul, unul dintre simbolurile Italiei construit intre anii 70- 80 d CR, fiind cel mai mare amfiteatru construit vreodata in Imperiul Roman, Forumul Roman este o veche piata republicana construit in Secolul al VI- lea, fiind pentru mult timp centru politic, religios si economic al orasului, Panteonul era considerat in antichitate “Miracolul Romei”, fiind construit de Adriano acum 1900 de ani, Columna lui Traian este un monument construit la indemnul lui Traian, aflat aproape de Forum roman, fiind terminat in 113, simbolizand Victoria lui Traian in urma cuceririi Daciei, Circus Maximus, Mausoleul lui Augustus, Statul Vatican, o enclave a Romei, un teritoriu suveran al Sfantului Scaun situat intr-un cartier roman, Bazilica Santa Maria Maggiore este una dintre cele patru mari biserici din Roma, construita in anul 352 dCr si dedicate Sfintei Marii, San Paolo Fuori le Mura ce gazduiesc mozaice din secolele IV d CR, Basilica Santa Maria in Trastevere, Santi Quattro Coronati si Santa Prassede care gazduiesc fresce si mozaice medieval, Torre delle Milizie si Torre dei Conti, se pot vizita aproape de Forumul Roman, Fontana di Trevi, realizata de Nicola Salvi numita si “Fantana Dorintelor” a fost realizata in 1735 si terminate in 1762, Dealul Capitoliului a fost centrul guvernamental al vechii Rome si centrul geografic al orasului de azi, iar cea mai minunata priveliste se poate admira seara cand este pustiu, Muzeul Civilizatiei Romane, Castelul Sant’ Angelo a fost construit initial pentru Imparatul Adrian, fiind o constructie ciudata, circulara, masiva la care se poate ajunge daca se traverseaza Pont Sant’ Angelo, unul dintre cele mai frumoase poduri din lume.
Detalii aeroport
Adresa: PO Box 68, Via Dell´Aeroporto di Fiumicino 320, I-00050 Fiumicino, Rome, ITALY
Tel.: +39 (0)06 65951
Fax: +39 (0)06 65953776
Email: aeroportidiroma@adr.it
Site web: www.adr.it/portal/portal/adr/Fiumicino/Leonardo_da_vinci

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Roma la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia