Bilete de avion Bucuresti - Rotterdam

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Alte destinatii din Olanda:

Amsterdam Eindhoven

Rotterdam

Prezentare generala a orasului
Rotterdam este un oras portuar, in provincia Olanda de Sud (Zuid-Holland) si are 588718 locuitori in orasul propriu-zis si aproximativ 1.600.000 in zona metropolitana. Rotterdam-ul nu mai este demult ocupantul locului II in ierarhia oraselor olandeze, transformandu-se in ultimul timp din ce in ce mai mult in Orasul Cultural European. Orasul este cel mai mare port european si cel de-al doilea port al lumii, fiind bineinteles punctul cheie in economia regatului, dar treptat dezvoltandu-se si ca una din principalele atractii turistice.
Atractii turistice
Unul din cele mai bune locuri pentru a vedea orasul pe care vi-l recomandam este Turnul Euromast & Space - de la o inaltime de 185 m - fiind in acelasi timp in cel mai 'inalt' punct al tarii.
Detalii aeroport
Adresa: Airportplein 60, NL-3045 AP, NETHERLANDS
Tel.: +31 (0)10 4463444
Fax: +31 (0)10 4463499
Email: info@rotterdam-airport.nl
Site web: www.rotterdam-airport.nl/

Informatii despre ambasada Romaniei in Olanda

Adresa: Catsheuvel 55, 2517 KA, The Hague
Telefon: 0031-70-354.37.96;
Fax: 0031-70-354.15.87
E-mail: roembnl@xs4all.nl

Zboruri ieftine catre Rotterdam la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia