Bilete de avion Bucuresti - Tel Aviv

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Tel Aviv:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
EL AL Israel Airlines de la 216 € --- 6 zile 14 zile Verifica tarif =>
Turkish Airlines de la 221 € --- --- 1 luna Verifica tarif =>
Tarom de la 198 € --- Sambata la destinatie 14 zile Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Tel Aviv:

Cluj Timisoara

Tel Aviv

Prezentare generala a orasului
Tel Aviv este, dupa Ierusalim, cel mai mare oras din Israel, centru economic, de afaceri si cultural al tarii . Tel Aviv este un oras cu un ritm de viata alert si cu multe locuri de agrement. In Tel Aviv se afla sediile principale ale bancilor si ziarelor israeliene , de asemenea jumatate din marile companii si locurile de munca ale unui sfert din populatia activa a Israelului. In anul 1909 cand a luat fiinta in mod official, orasul urma sa devina cel dintai oras evreiesc din tara Sfanta (Palestina ,Eretz Israel) impreuna cu orasele vecine (Ramat Gan , Giv'atayim , Bat Yam , Holon, Bney Brak, Petakh Tikva, Ramat Hasharon, Rishon Letzion, Herzliyya), formeaza un conglomerat urban numit "Gush Dan" ("Blocul Dan") , cu o populatie de circa un milion de locuitori.
Atractii turistice
Cele mai importante obiective turistice sunt: Muzeul Ertz Israel, Muzeul Batey Haosef, Muzeul Palmach, zonele comerciale: Kikar Hamedina, Centrul Azriely, Ramat Aviv mall si centrul Dizengolf, zone de divertisment Bazel, Rotschild cu cele mai bune cafele, strazile Allenby- Lilienblum si portul Tel Aviv petreceri nocturne si baruri.
Detalii aeroport
Adresa: PO Box 7, Ben Gurion Airport, 70100 ISRAEL
Tel.: +972 (0)3 9723344,9755555
Fax: +972 (0)3 9752387
Email: telmas@iaa.gov.il
Site web: www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Rashot/

Informatii despre ambasada Romaniei in Israel

Adresa: 24 Adam Hacohen St., Tel Aviv, Cod.p. 64585
Telefon: : +972-3-522 9472 (centrala);
Fax: 00-972-3-524.73.79
E-mail: office_romania@bezeqint.net

Zboruri ieftine catre Tel Aviv la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia