Bilete de avion Bucuresti - Venetia

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Venetia:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Carpatair de la 139 € --- --- --- Verifica tarif =>
Alitalia de la 157 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>
Czech Airlines de la 154 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Bucuresti - Venetia:

Companie Tarif Rezerva
Wizz Air de la 465 RON Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Venetia:

Cluj Iasi Timisoara

Alte destinatii din Italia:

Ancona Bologna Cagliari Catania
Florenta Genova Milano Napoli
Palermo Pescara Pisa Roma
Torino Verona

Venetia

Prezentare generala a orasului
Venetia este un oras amplasat pe mai bine de o suta de insule. VeneŇ£ia este principalul oras al regiunii Veneto si al Italiei nord-orientale. Orasul este impartit in sase cartiere: Dorsoduro, Santa Croce, San Marco, Castello, San Polo si Cannaregio si este situat in laguna sarata a Marii Adriatice, pe aproximativ 5 km de pamant si pe mai mult de 100 de insule.
Atractii turistice
Dintre cele mai importante obiective turistice enumeram: Piata San Marco este inima Venetiei, avand in perimetrul sau nenumeroase constructii valoroase ca: Palatul Dogelui, Biserica San Marco, Clopotnita Campanilla, Logetta, Bibliotecile Nationale Marciana, Palatul Dogilor se afla aproape de Catedrala San Marco, fiind al doilea palat construit ca resedinta pentru dogi, Podul Suspinelor lega vechile inchisori de celulele de interogare din Palatul Dogilor, Biserica San Marco a fost realizata in secolul IX, cu scop de a adaposti moastele Sf. Evanghelist Marcu, care au fost furate din Alexandria si aduse aici, Basilica Santa Maria della Salute construita ca semn de apreciere pentru Fecioara Maria, Muzeul Mocenigo cu o bogata colectie vestimentara ce dateaza din secolul al XVIII-lea, Teatrul La Fenice reconstruit in anul 2003 si identic cu cel din 1993 care a ars, Canalul Grande este strabatut de trei poduri importante: Rialto, realizat din piatra, Scalzi realizat din fier si Accademia realizat din lemn, Podul Rialto initial realizat din lemn, in trecut era singura punte care facea legatura intre malurile din Canalul Grande, Riva degli Schiavoni, principalul loc de promenada din oras, fiind strabatut de o multime de turisti, Frezzeria , dintre principalele artere comerciale ale Venetiei, de unde vizitatorii cumparau sticle de Murano, mastile faimoase si alte suveniruri, Insula Murano, fosta insula stearpa aflata intre Burano si Venetia, care se poate asocia cu sticla de murano.
Detalii aeroport
Adresa: Via Noalese, 63/E , I-31100 Treviso, ITALY
Tel.: +39 (0)422 315111
Fax: +39 (0)422 315129
Email: aertrespa@tv.veniceairport.it
Site web: www.trevisoairport.it/tsf/index.jsp?_requestid=103836&language=en

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 Roma
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Venetia la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia