Bilete de avion Bucuresti - Zagreb

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Bucuresti - Zagreb:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Czech Airlines de la 148 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>
Austrian Airlines de la 152 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>
Lufthansa de la 155 € --- Sambata la destinatie --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Zagreb:

Cluj Timisoara

Alte destinatii din Croatia:

Split

Zagreb

Prezentare generala a orasului
Zagreb este capitala Croatiei. Populatia orasului este de 973.667 de locuitori. Orasul este situat pe versantul muntelui Medvednica si pe malul raului Sava, la o altitudine de 120 m. Amplasarea favorabila din punct de vedere geografic in partea de sud-vest a bazinului panonic, care se extinde spre regiunile alpina, dinarica, adriatica si panonica, ofera cea mai buna legatura de trafic intre Europa centrala si Marea Adriatica. Orasul Zagreb este relativ prosper dupa standardele est-europene, cu toate ca veniturile medii si preturile sunt mai mici decat in vest. In Zagreb se afla institutiile administrative centrale ale statului (legislative, judiciare, executive, monetare, de aparare, de sanatate, culturale, educationale s.a.m.d.
Atractii turistice
Catedrala Sfantul Stefan, in prezent fiind dedicata Adormirii Maicii Domnului, se distinge in special datorita celor doua turle gemene, construite in stil neo-gotic, vizibile practic din orice zona a orasului. Din nefericire, este aproape permanent in proces de renovare, in mare masura din cauza istoriei sale zbuciumate. Cimitirul Mirogoj situat in partea de nord a Zagrebului, este unul dintre cele mai frumoase cimitire din Europa. Muzeul Mimara, gazduit intr-o cladire in stil neo-renascentist, contine una dintre cele mai valoroase colectii de arta din Europa. Parcul Maksimir, situat in Zagreb, este locul ideal pentru relaxare: peluze inverzite, lacuri cu apa limpede si un cer ca o pictura in acuarela.
Detalii aeroport
Adresa: Pleso b b, 10150 Zagreb, CROATIA
Tel.: +385 (0)1 4562222
Fax: +385 (0)1 6265648
Email: azitt@zagreb-airport.tel.hr
Site web: www.zagreb-airport.hr/

Informatii despre ambasada Romaniei in Croatia

Adresa: Mlinarska nr.43, 10000 Zagreb
Telefon: 00385-1-46.77.550; 00385-1-46.77.856
Fax: 00385-1-46.77.854
Web: http://zagreb.mae.ro
E-mail: veleposlanstvo.rumunjske@zg.t-com.hr

Zboruri ieftine catre Zagreb la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia