Bilete de avion Cluj - Ancona

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Cluj - Ancona:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Carpatair de la 204 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Ancona:

Bucuresti Timisoara

Alte destinatii din Italia:

Bologna Cagliari Catania Florenta
Genova Milano Napoli Palermo
Pescara Pisa Roma Torino
Venetia Verona

Ancona

Prezentare generala a orasului
Ancona este cel mai important port comercial din regiune, capitala provinciei Ancona si este situata in Italia Centrala, la malul Marii Adriatice.
Atractii turistice
Unul din numeroasele obiective turistice ale orasului este Catedrala San Ciriaco (sec. XI-XIII), construita in stil romanic. Printre monumentele orasului se numara Lazzaretto (Laemocomium sau "Mole Vanvitelliana") care este o cladire pentagonala, acoperind mai mult de 20.000 mp si a fost construita pentru a proteja autoritatiile militare defensive de riscul ca boli contagioase sa intre in oras prin vapoare. Mai tarziu a fost folosit si ca spital al orasului.
Detalii aeroport
Nume complet: Falconara
Adresă: Piazzale Sordoni, I - 60015 Falconara M.ma, ITALY
Tel.: +39 (0)71 28271
Fax: +39 (0)71 2070096
Email: info@ancona-airport.com
Site web: www.ancona-airport.com/

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 Roma
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Ancona la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia