Bilete de avion Cluj - Bologna

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Cluj - Bologna:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Carpatair de la 159 € --- --- --- Verifica tarif =>

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Cluj - Bologna:

Companie Tarif Rezerva
Wizz Air de la 449 RON Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Bologna:

Bacau Bucuresti Sibiu Timisoara

Alte destinatii din Italia:

Ancona Cagliari Catania Florenta
Genova Milano Napoli Palermo
Pescara Pisa Roma Torino
Venetia Verona

Bologna

Prezentare generala a orasului
Bologna este una dintre cetatile istorice cele mai bine conservate din nordul Italiei in Emilia-Romagna. Bologna este denumita orasul rosu pentru culoarea acoperisurilor si fatadelor sale. Sunt numeroase restaurantele specializate in meniuri mediteraneene, mai ales in mancarea tipica orasului: tortellini bolognez. In acest oras nu este aceiasi inghesuiala ca de exemplu in Florenta sau Venetia, lucru care face ca vizita in Bolonia sa aiba un ton mai personal si bogat.
Atractii turistice
La o ceasca de cafea la unul dintre multele cafenele si baruri din oras, vizitatorul poate admira peisajul cotidian care insusi constitue o atractie turistica. Cele mai importante obiective turistice sunt: Piazza Maggiore, cele doua turnuri Asinelli (98m) si Garisenda (47m), strada Via Zamboni cu frumoasele sale cladiri, palatul regelui Enzo, biserica S. Giacomo Maggiore. Nu ezitati sa urcati pe dealulul din Bolonia - locul cu o fantastica panorama a orasului.
Detalii aeroport
Adresa: Via Triumvirato 84, I-40132, ITALY
Tel.: +39 (0)51 6479615
Fax: +39 (0)51 6479131
Email: operations@bologna-airport.it
Site web: www.bologna-airport.it/

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 Roma
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Bologna la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia