Bilete de avion Cluj - Catania

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Cluj - Catania:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Alitalia de la 226 € --- Sambata la destinatie 3 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Catania:

Bucuresti Constanta

Alte destinatii din Italia:

Ancona Bologna Cagliari Florenta
Genova Milano Napoli Palermo
Pescara Pisa Roma Torino
Venetia Verona

Catania

Prezentare generala a orasului
Catania este al doilea oras ca marime din Sicilia, Italia, fiind situat pe coasta de est a insulei. Catania este capitala provinciei cu acelasi nume si este situata la sud de Etna, un vulcan activ. Oraşul este situat la 547 km de Roma. Aeroportul Fontanarosssa se afla in afara orasului, accesul în oraş este facil datorita numeroaselor taxiuri dar si a liniilor speciale de autobuz. Aeroportul este situat la o distanţă de 7 km de oras.
Atractii turistice
Cele mai importante obiective turistice sunt: templele grecesti: Agrigento, Akrai, Catania, Cefalu (Templul Dianei), aceste se afla in Ortigia, centrul istoric al insulei, vulcanul Etna, precum si influenta activitatii lui asupra reliefului sicilian, mai ales pe langa grota Alcantara.
Detalii aeroport
Adresa: Aeroporto Fontanarossa, I-95100, ITALY
Tel.: +39 (0)95 7239111
Email: info@aeroporto.catania.it
Site web: www.aeroporto.catania.it/

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 Roma
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Catania la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia