Bilete de avion Cluj - Florenta

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Cluj - Florenta:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Carpatair de la 219 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Florenta:

Bucuresti Timisoara

Alte destinatii din Italia:

Ancona Bologna Cagliari Catania
Genova Milano Napoli Palermo
Pescara Pisa Roma Torino
Venetia Verona

Florenta

Prezentare generala a orasului
Florenta , considerat orasul artelor, ofera vizitatorului multe de vazut: muzee, biserici si palate care reprezinta un nepretuit tezaur, lasat de istorie ca dovada a fiecarei epoci si a fiecarui gen de arta. Orasul reprezinta o invitatie la o calatorie in istoria artelor. Este un oras din partea centrala a Italiei, capitala Toscanei si a provinciei Florenta, situata pe raul Arno.
Atractii turistice
Cel mai important punct de atractie turistica din Firenze este Turnul clopotnitei al lui Giotto si Domul din Firenze, cu celebra cupola a lui Brunelleschi, este cel mai cautat loc turistic.
Alte obiective turistice din Firenze: Biblioteca "Laurenziana" a lui Michelangelo; Ponte Vecchio; Palatul Gondi; Palatul Medici; Biserica Santa Maria Novella, in stil gotic, cu monumentele funerare ale lui Dante, Michelangelo, Galileo Galilei, Niccolo Machiavelli); piaţa Michelangelo, unde se afla statuia lui David si de unde se vede o frumoasa panorama a orasului Firenze.
Detalii aeroport
Nume complet: Florence
Nume alternative: Firenze, Aeroporto Internazionele di Firenze-Peretola, "Amerigo Vespucci"
Adresă: Via del Termine 11, I-50127 Florence, ITALY
Tel.: +39 (0)55 3061300
Fax: +39 (0)55 3061355
Email: vespucci@safnet.it
Site web: www.aeroporto.firenze.it/EN/

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 Roma
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Florenta la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia