Bilete de avion Cluj - Frankfurt

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Cluj - Frankfurt:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Tarom de la 163 € --- Sambata la destinatie 1 luna Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Frankfurt

Prezentare generala a orasului
Este cel mai mare oras din landul federal german Hessa si al cincilea oras ca marime din Germania. Este situat pe raul Main. Numele colocvial al orasului este Frankfurt, insa numele sau oficial este Frankfurt am Main.
Atractii turistice
Orasul cu cele mai multe fete: centrul traficului aerian international, al afacerilor financiare, al cladirilor istorice - Catedrala Imperiala, biserica St. Paul, casa memoriala Goethe, al muzeelor si centrelor culturale - Museumsufer, ansamblul de balet, si nu in ultimul rand al puburilor si restaurantelor renumite pentru spectacolele oferite. Alte obiective turistice importante: Domul, sau Catedrala Sfantul Bartolomeu este o constructie gotica, care a fost ridicata in secolele XIV-XV, Primaria Romer, formata din trei case gotice invecinate, Biserica Sfantul Paul.
Detalii aeroport
Adresa: D-60547, GERMANY
Tel.: +49 (0)69 69066634
Fax: +49 (0)69 69070593
Email: info@fraport.de
Site web: www.airportcity-frankfurt.com/include/airport-city.com/jsp/static/start.htm

Informatii despre ambasada Romaniei in Germania

Adresa: Dorotheenstr. 62-66, 10117 Berlin
Telefon: +49-30-212.39.202
Fax: +49-30-212.39.399
Web: http://berlin.mae.ro/
E-mail: office@rumaenische-botschaft.de

Zboruri ieftine catre Frankfurt la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia