Bilete de avion Cluj - Londra

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Cluj - Londra:

Companie Tarif Rezerva
Wizz Air de la 469 RON Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Londra:

Bacau Bucuresti Sibiu Timisoara

Alte destinatii din Anglia:

Aberdeen Belfast Birmingham Bristol
Cardiff Edinburgh Leeds Manchester
Newcastle

Londra

Londra este capitala Angliei. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit, si unul din cele mai importante orase ale lumii.
Populatia orasului este de 7.421.228 locuitori, carora li se adauga alte cateva milioane din zona metropolitana. Orasul este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii.
Tot aici se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala. Westminster si Biserica Sf.Margareta din Londra au fost inscrise in anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Orasul gazduieste nu mai putin de 240 de muzee cum ar fi British Museum, Victoria and Albert Museum, Imperial War Museum, precum si Muzeul de Istorie Naturala.
Londra este una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York, aici gasind cele mai renumite magazine ca Harrods, Selfridges sau Harvey Nichols.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia