Bilete de avion Cluj - Munchen

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Cluj - Munchen:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Lufthansa de la 168 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Munchen

Prezentare generala a orasului
Munchen este capitala Bundeslandului Bavaria din Germania si al treilea din tara ca marime, dupa Berlin si Hamburg, in campia Bavariei de Sus, pe raul Isar. Munich, este centrul Bavariei si cea mai turistica regiune a Germaniei, este punctul de pornire pe ruta castelelor si palatelor, a lacurilor si peisajelor alpine, a regilor si imparatilor habsburgi. Orasul este renumit prin celebrul festival Octoberfest, faimoasa berarie Hofbrauhaus, muzica si stil bavarez si nu in ultimul rand prin muzee, colectii de arta, teatre si orchestre celebre. Prima institutie academica a orasului, Academia Bavareza de Stiinte, a fost fondata in 1759. In 1806, a devenit capitala a regatului Bavaria. Munchen a fost orasul unde Roza Alba, un grup de studenti, au format o miscare anti-nazista din iunie 1942 pana in februarie 1943. Au fost arestati pentru ca au distribuit prospecte in Universitatea din Munich. Orasul a fost lovit grav in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial dar, dupa ocupatia americana (1945), a fost reconstruit dupa un plan meticulos.
Atractii turistice
Principalele obiective turistice ale orasului sunt: Piata Marienplatz este numita asa dupa o coloana care se gaseste in central, Biserica Peterskirche cea mai veche biserica din centru, Palatul si Parcul Nymphenburg este unul dintre cele mai frumoase palate germane realizate in stil baroc cu un parc imens, Palatul si Parcul Schleissheim, Biserica Asam, Muzeul Alte Pinakothek, Muzeul German gazduieste cele mai mari colectii tehnico- stiintifice din lume, Muzeul cunstructorului de masini BMW, Ceasul Glockenspiel , un ceas ornat ce misca figurinele din varful primariei, Catedrala Doamnei Noastre( Frauenkirche) este cel mai frumos edificiu religios din centrul orasului, cu turnuri ce ating 99 de metrii, Beraria Hofbrauhaus, cea mai apreciata berarie traditionala din Bavaria si se gaseste la 5 minuute de mers pe jos de Marienplatz.
Detalii aeroport
Nume complet: Munich International
Adresa: FMG Flughafen Munich GmbH, Nordallee 25, 85356 Munich, GERMANY
Tel.: +49 (0)89 97500
Fax: +49 (0)89 97557906
Email: info@munich-airport.de
Site web: www.munich-airport.de/de/consumer/index.jsp
Informatii despre ambasada Romaniei in Germania

Adresa: Dorotheenstr. 62-66, 10117 Berlin
Telefon: +49-30-212.39.202
Fax: +49-30-212.39.399
Web: http://berlin.mae.ro/
E-mail: office@rumaenische-botschaft.de

Zboruri ieftine catre Munchen la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia