Bilete de avion Cluj - Pisa

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Cluj - Pisa:

Companie Tarif Rezerva
Wizz Air de la 489 RON Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Pisa:

Bucuresti

Alte destinatii din Italia:

Ancona Bologna Cagliari Catania
Florenta Genova Milano Napoli
Palermo Pescara Roma Torino
Venetia Verona

Pisa

Prezentare generala a orasului
Pisa este un oras cu apoximativ 90.000 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, aflat la gura de varsare a raului Arno in Mediterana. Orasul este capitala provinciei cu acelasi nume, gazduind cel mai mare aeroport din regiune, Aeroportul Galileo Galilei precum si trei institutii universitare recunoscute in intreaga Italie. Pisa a fost una dintre cele patru Republici Marine ale Italiei impreuna cu Genova, Amalfi si Venetia.
Atractii turistice
De departe cel mai cunoscut obiectiv touristic este faimosul turn inclinat (Torre Pendente di Pisa), cu o inaltime de 30 de metri, care este insa doar una dintre structurile importante din punct de vedere arhitectonic si artistic in Campo dei Miracoli sau Campul Miracolelor din nordul partii vechi a orasului. Alte obiective turistice importante sunt: Cattedrale di Santa Maria Asunta, inima lui Campo dei Miracoli, adaposteste in interiorul ei picturi de Ghirlandaio si alte lucrari de valoare, Parco di Migliarino, intins de-a lungul coastei intre Viareggio si Livorno, Chiesa di Santa Maria della Spina, reprezentativa pentru stilul gotic specific Pisei, Chiesa di San Stefano, situata in vecinatatea lui Palazzo dei Cavalieri, San Michele degli Scalzi.
Detalii aeroport
Adresă: Societa Aeroporto Toscano-SAT, I-56100, ITALY
Tel.: +39 (0)50 849300
Fax: +39 (0)50 894623
Email: sat@pisa-airport.com
Site web: www.pisa-airport.com/

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 Roma
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Pisa la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia