Bilete de avion Cluj - Torino

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Cluj - Torino:

Companie Tarif Rezerva
Wizz Air de la 389 RON Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Torino:

Bacau Bucuresti

Alte destinatii din Italia:

Ancona Bologna Cagliari Catania
Florenta Genova Milano Napoli
Palermo Pescara Pisa Roma
Venetia Verona

Torino

Prezentare generala a orasului
Torino este un oras important al Italiei, cu peste un milion de locuitori. Orasul este capitala Provinciei Piedmont si este situat pe Pad. Orasul este amplasat pe o suprafata de 130 kmp intr-o campie delimitata de raurile Stura di Lanzo, Sangone si Po (care traverseaza orasul de la sud la nord). Un alt rau care traverseaza orasul este Dora Riparia. Orasul este inconjurat la vest si la nord de Alpi iar in sud se afla colinele Monferrato.
Atractii turistice
Vizitarea orasului se incepe de la piazza Castello ce este denumit si inima orasului Torino. Duomo sau Catedrala San Giovani care adaposteste asa numitul "Giulgiu al lui Hristos", Palatul Regal, de pe scarile duomolui se poate admira importante monumente istorice ale orasului Torino Romana Cele mai renumite cladiri ale orasului dateaza din secolele XVII si XIX: Palatul Marchizei Caraglio si Senantes, Palatul Madama, Palatul Regal (cu o colectie impresionanta de arme), Catedrala San Giovani. Pe un deal din apropiere este Basilica Superga unde se pot vedea mormintele unor ducil de Savoia si a regilor din Sardinia.
Detalii aeroport
Adresa: Strada San Maurizio 12, I-10072 Caselle Torinese, Torino, ITALY
Tel.: +39 (0)11 5676361/2
Fax: +39 (0)11 5676423
Email: mailbox@sagat.trn.it
Site web: www.aeroportoditorino.it/

Informatii despre ambasada Romaniei in Italia

Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 Roma
Telefon: (0039) 06.808.45.29, (0039) 06.807.88.07, (0039) 06.808.35.37, (0039) 06.806.87.777
Fax: 0039-06-808.49.95
E-mail: amdiroma@roembit.org

Zboruri ieftine catre Torino la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia