Bilete de avion Constanta - Casablanca

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Constanta - Casablanca:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Turkish Airlines de la 314 € --- --- 1 luna Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Casablanca:

Bucuresti

Alte destinatii din Maroc:

Marrakech Rabat

Casablanca

Prezentare generala a orasului
Casablanca, cel mai mare oras si port al Marocului, este totodata printre cele mai mari centre comerciale ale Africii. Aproape totalitatea comertului exterior al Marocului se efectueaza prin acest oras, ce are unul dintre cele mai mari porturi din lume. Aici se gasesc cele mai mari universitati si monumente nationale, printre care Universitatea Hassan II si Marea Moschee Hassan II. Orasul a fost locul unde in ianuarie 1943, Presedintele Statelor Unite, Roosevelt si Primul Ministru al Marii Britanii, Winston Churchill, s-au intalnit si au hotarat ca tarile lor sa lupte pana la capitularea neconditionata a puterilor Axei. Casablanca te incanta cu o clima blanda, cu plajele sale la Oceanul Atlantic, cu magazinele sale luxoase pastrand totodata un aer rustic, avand unul dintre cele mai mari bazare din lume.
Atractii turistice
Cele mai importante obiective turistice sunt: Universitatea Hassan II si Marea Moschee Hassan II, Parc de la Ligue Arabe este cel mai mare parc public din oras, la marginea caruia se afla Catedhrale du Sacre Coeur, nefolosita in prezent, un splendid exemplu de arhitectura maura.
Detalii aeroport
Nume complet: Mohammed V International Airport
Adresă: BP 8101, Office National des Aéroports, Oasis, MOROCCO
Tel.: +212 (0)22 539040
Fax: +212 (0)22 539051
Email: h.mokadem@onda.ma
Site web: www.onda.org.ma/

Informatii despre ambasada Romaniei in Maroc

Adresa:10, Rue d'Ouezzané, Rabat
Telefon: (+212 37) 724.694; 738.611
Fax: (+212 37) 700.196
E-mail ambasada: amb.roumanie@menara.ma
E-mail sectie consulara: consul.roumanie@menara.ma

Zboruri ieftine catre Casablanca la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia