Bilete de avion Iasi - Atena

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Iasi - Atena:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Tarom de la 165 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Atena:

Bucuresti Cluj Timisoara

Alte destinatii din Grecia:

Corfu Heraklion Rodos Salonic
Santorini Skyathos

Atena

Prezentare generala a orasului
Atena este capitala Greciei. Orasul a cunoscut o evolutie glorioasa, mai ales in Grecia Antica.Este unul dintre marile orase ale Europei, care ofera o vacanta unica: muzee, galerii de arta, monumente istorice, iar daca vrei o schimbare de peisaj, statiunile litoralului te asteapta stralucitoare si pline de viata. Poti vizita acest oras doar pentru Acropole, Parthenon si Muzeul National, unde vei gasi unele dintre cele mai frumoase urme ale Greciei antice si vei simti sarmul sacru al monumentelor si al artei. Daca urci pe Acropole si privesti Atena vei descoperi de fiecare data un alt oras, plin de contraste si surprize: antic, bizantin, neoclasic, modern, vesel. Veselia orasului se poate vedea peste tot: in teatrele antice, in expozitiile moderne, la competitiile sportive, langa coloanele unui vechi templu, la un concert sau chiar langa un pahar de Raki intr-o taverna. Sau, tot aici, te poti bucura de viata de noapte pe care acest oras ti-o ofera cu generozitate prin restaurantele sale, barurile si cluburile de noapte.Orasul beneficiaza de o localizare excelenta, oferindu-i vizitatorului posibilitatea sa cunoasca teatrul antic Epidavros, Delphi si Mycenae - casa regelui Agamemnon. De asemenea, poti face croaziere pana la insulele din apropiere: Aegina, Poros si Hydra. Evenimente artistice, festivaluri, competitii sportive, aniversari si multe alte momente distractive isi aleg gazda aici, in orasul Jocurilor Olimpice.
Atractii turistice
Unele dintre cele mai importante obiective turistice sunt: Templul lui Zeus, proiectat de arhitectul Libon ce dateaza din anul 450 i Hr, Acropole dealul pe care se afla Parthenonul si alte situri importante, este unul dintre cel mai important si reprezentativ monument al Atenei ce reprezinta apogeul dezvoltarii antice in secolul V I Cr, Parteionul este un templu dedicat zeitei Atena, ridicat pe acropola Atenei, Erechteionul al carui nume vine de la unul din primii regi ai Atenei, in curtea sa crescand maslinul, copac sacru al Greciei, despre care se spunea ca a fost daruit de catre zeita Atenei orasului, impreuna cu protectia sa, Muzeul National de Arheologie unde se gaseste cea mai mare colectie de arta greceasca, Muzeul Bizantin ofera o imagine asupra religiei atenienilor prin icoane si relicve bisericesti minunate din secolul XIII si XVIII, Muzeul Goulandris detine o colectie unica de statuete cilindrice zvelte, realizate in marmura alba, Muzeul Benaki detine o galerie de comori ecletice din toate perioadele istoriei Greciei incluzand bijuterii, costume si 2 picturi atribuite lui El Greco, Stationul Kallimarmaro este locul unde s-au tinut pentrru prima data Jocurile Olimpice moderne in anul 1896, Plaka care este unul dintre cele mai frumoase zone ale orasului, loc ideal de cumparaturi si plimbari pe strazile pavate sau prin taverne.
Detalii aeroport
Nume complet: Athens International
Adresa: Administration Building 17, GR-190 19 Spata, GREECE
Tel.: +30 (0)210 3530000
Fax: +30 (0)210 3530001
Email: airport_info@aia.gr
Site web: www.aia.gr/

Informatii despre ambasada Romaniei in Grecia


Zboruri ieftine catre Atena la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia