Bilete de avion Iasi - Chisinau

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Iasi - Chisinau:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Tarom de la 203 € --- --- --- Verifica tarif =>
Carpatair de la 210 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Chisinau:

Bucuresti

Chisinau

Prezentare generala a orasului
Municipiul Chisinau este centrul administrativ, teritorial, economic, stiintific si cultural al Republicii Moldova. Chisinau este asezat la o margine a pantei de sud-est a Podisului Central al Moldovei. Din punct de vedere administrative este divizat in cinci sectoare: Centru, Botanica, Buiucani, Rascani si Ciocana. Organul local al puterii de stat este Primaria municipiului.
Atractii turistice
Cele mai importante obiective turistice: Casa-muzeu Alexandr Puskin, Casa-muzeu Alexei, Mateevici, Casa-muzeu Constantin Stamati, Casa–muzeu Igor Vieru, Complexul muzeal Orheiul Vechi, Muzeul de Arheologie si Etnografie, Muzeul de Etnografie si Istorie Naturala, Muzeul Mestesugurilor Populare.
Detalii aeroport

Nume complet: International Airport
Adresă: Bul Dacia 80/3, Chisinau, MD 2026, REPUBLIC OF MOLDOVA
Tel.: +373 (0)2 526742
Email: secretary@airport.md
Site web: www.airport.md/

Informatii despre ambasada Romaniei in Republica Moldova

Adresa:Str. Bucuresti 66/1, Cod: 277.012
Telefon: 099-22-211.813; 099-22-213.037
Fax: 099-22-228.129
Fax: (00373) 22.26.07.40
E-mail: ambrom@moldnet.md

Zboruri ieftine catre Chisinau la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia