Bilete de avion Iasi - Hamburg

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Iasi - Hamburg:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 170 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Hamburg

Prezentare generala a orasului
Hamburg este al doilea oras ca marime din Germaniei, cu 1,8 milioane de locuitori, si principalul port a acestei tari. Este unul din cele mai importante noduri feroviare cu cea mai mare statie de triaj din Europa. Numele intreg a orasului este Freie und Hansestadt Hamburg, care arata legaturile acestui oras cu Liga Hanseatica.
Atractii turistice
Principalele obiective turistice ale orasului sunt: Muzeul de Arta, Portul, Planetarium, Chilehaus, Biserica Sf. Michaelis, Biserica Sf. Petri, Gradinile Japoneze, Biserica Jakobi.
Detalii aeroport
Adresa: Flughafenstra├če 1-3, D-22335, GERMANY
Tel.: +49 (0)40 50750
Fax: +49 (0)40 50751234
Email: fhg@ham.airport.de
Site web: www.ham.airport.de/en/index.phtml?

Informatii despre ambasada Romaniei in Germania

Adresa: Dorotheenstr. 62-66, 10117 Berlin
Telefon: +49-30-212.39.202
Fax: +49-30-212.39.399
Web: http://berlin.mae.ro/
E-mail: office@rumaenische-botschaft.de

Zboruri ieftine catre Hamburg la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia