Bilete de avion Iasi - Sarajevo

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Iasi - Sarajevo:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 375 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Sarajevo:

Arad Bacau Bucuresti Cluj
Constanta Sibiu Suceava Targu Mures
Timisoara

Sarajevo

Sarajevo este capitala si cel mai mare oras al Bosniei si Hertegovinei. Orasul multietnic, care a fost odata casa pentru 50% crestini (incluzand cea de-a doua asezare urbana din zona, Serb, cu o populatie de 150.000) s-a transformat intr-o asezare exclusiv islamica in anii 1990.

Sarajevo a gazduit editia a XIV-a a Olimpiadei de Iarna, din 1984. intr-un razboi brutal desfasurat intre 1992 si 1995, Sarajevo a fost distrus si a suferit cel mai lung asediu din istoria moderna.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia