Bilete de avion Iasi - Viena

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Iasi - Viena:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Tarom de la 187 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Viena:

Arad Bacau Bucuresti

Alte destinatii din Austria:

Graz Innsbruck Salzburg

Viena

Viena este capitala Austriei. Viena este situata in estul tarii, in landul (regiunea autonoma) Viena, si este travesata de Dunare.

Pentru multe secole, Viena a fost centrul muzicii clasice si al operei. Christoph Willibald Gluck, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms si Anton Bruckner si altii, au lucrat la Viena si Antonio Vivaldi chiar a murit aici. Johann Strauss al II-lea si familia sa si-au creat valsurile aici, iar orasul a devenit casa asa-numitei A Doua Scoala Vieneza, cu Arnold Schoenberg, Alban Berg si Anton Webern toti fiind nascuti aici. Este si casa Orchestrei Filarmonice Vieneze.

Viena este notabila si pentru arhitectura sa. Multe cladiri in stilul baroc exista, desi sunt reprezentate toate stilurile. Palatul de vara al imparatilor, Palatul Schonbrunn, a fost construit ca si un rival celui de la Versailles, dar desi imens si ornat, nu a devenit la fel de mare. Gradina Zoologica Schonbrunnunn se afla in incinta palatului. Catedrala Sfantului Stefan (sau Stephansdom), care a fost construita in secolul al XII-lea este de asemenea de o mare valoare. Arhitectul modern Friedensreich Hundertwasser a construit cateva cladiri in oras in stilul sau idiosincratic. Centrul istoric al orasului Viena face parte din patrimoniul mondial al UNESCO din anul 2001.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia