Bilete de avion Sibiu - Berlin

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Sibiu - Berlin:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 186 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Berlin

Prezentare generala a orasului
Orasul este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori. Este un oras-land aidoma unei insule/enclave aflata complet in interiorul landului federal Brandenburg. Este traversat de raurile Spree si Havel. A fost capitala Germaniei intre 1871 si 1945, si a redevenit capitala acestei tari in 1990, odata cu reunificarea Germaniei si a aderarii fostei Republici Democrate Germane la Republica Federala Germania. Intre 1945 si 1990, drept consecinta a celui de-al doilea razboi mondial si a impartirii sferelor de influenta in Europa, orasul a fost divizat in Berlinul de Vest si Berlinul de Est. Reunificarea de facto a orasului s-a realizat prin presiunea oamenilor din ambele parti ale orasului, atat a celora din est cat si a celora din vest, in octombrie 1989, prin actiunile de demolare a mult-uratului zid. Reunificarea Germaniei s-a desavarsit apoi si din punct de vedere legal, politic, administrativ, monetar si teritorial in diferite etape in decursul anului 1990, culminand cu 1 octombrie 1990, ziua semnarii actului Germaniei Reunificate de catre Cei Sase Semnatari, precum si cu 3 octombrie 1990, noua zi nationala a Germaniei Reunite
Atractii turistice
Poarta Brandenburg este cel mai cunoscut monument aici fiind locul in care se adunau berlinezii dupa caderea Zidului Berlinului. Locul preferat de plimbare a berlinezilor este bulevardul Unter den Linden, in trecut strada de calarie si parada. In Babelplatz, una dintre cele mai importante atractii turistice ale orasului se afla Cladirea Operei, Biblioteca Regala si Palatul Vechi. Reichstag-ul, sediul Parlamentului german, este probabil cel mai mare simbol al orasului. Deasupra salii in care se tin sedintele, a fost inaltata o cupola de sticla de 23 de m, de unde se poate admira intreg orasul. In apopiere de faimosul pod Schlossbrucke, se afla Catedrala din Berlin, unde isi au locul de veci kaiserii germani. Aceasta se afla pe o insula, nordul acesteia fiind numit Museuminsel. Se mai pot vizita aici Pergamon Museum cu altarul Pergamon si Poarta din Milet, Muzeul Bode, Muzeul Altes, Vechea Galerie Nationala Neues Museum. Locul cel mai agitat din Berlin este Alexanderplatz. Principalul punct de atractie al acesteia il reprezinta turnul televiziunii, inalt de 365 m, oferind o priveliste minunata asupra orasului. Nu departe de aceasta se afla Rotes Rothaus, Primaria Rosie si faimosul Nikolaiviertel, un Oras Vechi construit pentru a atrage turisti. Unul dintre simbolurile Berlinului este Neue Synagoge, reconstruita si renovata de curand, in prezent aici aflandu-se Muzeul Centrum Judaicum. Cladirea Schauspielhaus, o cladire impresionanta organizeaza foarte multe concerte importante si este strajuita de doua biserici Deutscher Dom si Franzosischer Dom. Pasionatii de cumparaturi trebuia sa stie ca principalele strazi cu magazine sunt : Wilmerdorfer, Kuferstendamm si Tauentziern, aici gasindu-se magazine de la cele ieftine pana la cele de firma precum: Zara, Prada sau Yves Laurent.
Detalii aeroport
Nume complet: Tegel
Adresa: Berlin, Tegel, GERMANY
Tel.: +49 (0)180 5000186
Fax: +49 (0)30 6091951682
Email: marketing@bbf.de
Site web: www.berlin-airport.de/EN/

Informatii despre ambasada Romaniei in Germania

Adresa: Dorotheenstr. 62-66, 10117 Berlin
Telefon: +49-30-212.39.202
Fax: +49-30-212.39.399
Web: http://berlin.mae.ro/
E-mail: office@rumaenische-botschaft.de

Zboruri ieftine catre Berlin la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia