Bilete de avion Sibiu - Helsinki

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Sibiu - Helsinki:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 227 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Helsinki:

Bucuresti Cluj Iasi Timisoara

Helsinki

Prezentare generala a orasului
Helsinki este capitala si cel mai mare oras din Finlanda. Orasul este situat in sudul tarii, pe malul Golfului Finlandez. Zona urbana este formata din municipiul capitalei si orasele Espoo, Vantaa si Kauniainen. In total, Helsinki are o populatie de 975.000. Helsinki este destul de mic, dar, mai ales in vara, trepidant, avand un aer nordic dar si european. Fortificatia Suomenlinna de langa oras a fost inscrisa in anul 1991 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Atractii turistice
Un important obiectiv turistic il reprezinta Catedrala din Tuomionkirkko, un amestec intre renasterea gotica si ortodoxismul rus, in prezent aceasta adapostiind o biserica luterana.
Principalele atractii turistice ale orasului sunt: Castelul Turku si Catedrala, ce gazduieste Muzeul de Istorie, ambele datand din sec.XIII, Muzeul de Arta al Ateneului, unde poate fi vazuta cea mai mare colectie de pictura si scluptura din tara, Kiasma, Muzeul de Arta Contemporana, Gradina Zoologica Korkeasaari, Monumentul Sibelius si Temppelinaukio, adica Biserica din Stanca.
Detalii aeroport
Nume complet: Vantaa
Adresă: PO Box 29, FIN-01531 Vantaa, FINLAND
Tel.: +358 (0)9 82771
Fax: +358 (0)9 82773296
Email: information.efhk@finavia.fi
Site web: www.ilmailulaitos.com/netcomm/mainNavigation.asp?E

Informatii despre ambasada Romaniei in Finlanda

Adresa: Stenbäckinkatu 24, 00250 Helsinki
Telefon: 00 358 9 2414414; 2413624
Fax: 00 358 9 2413272
Web: http://helsinki.mae.ro
E-mail: romania@romania.fi; romamb@clinet.fi

Zboruri ieftine catre Helsinki la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia