Bilete de avion Sibiu - Larnaca

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Sibiu - Larnaca:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Tarom de la 242 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Larnaca:

Bucuresti Cluj Timisoara

Alte destinatii din Cipru:

Pafos

Larnaca

Larnaca este un oras pe coasta de sud-est a Ciprului. marele aeroport international al Ciprului, este localizat in acest oras. In timpurile vechi Larnaca era cunoscuta sub numele de Kition sau in latina Citium.
Numele biblic "Kittim", desi derivat din Citium, a fost de fapt folosit aproape in general pt Cipru, ca un intreg, si ocazional de catre evrei, pt Greci Si Romani.
Larnaca are o populatie de 72.000 locuitori si este al 2-lea port comercial al insulei si un resort turistic important. In nordul orasului este situata rafinaria de ulei, in timp ce in sudul Larnacai este situat aeroportul international. Orasul Larnaca este cunoscut pentru plajele pitoresti care includ coloane de palmieri. Mare parte din activitate este centrata in jurul promenadei orasului pe durata festivalurilor majore. Cel mai important pentru orasul Larnaca este festivalul Kataklysmos, sarbatorit la inceputul verii, cu o serie de evenimente culturale.
Orasul Larnaca este gazda echipelor de fotbal AEK Larnaca FC si ALKI Larnaca FC. Ambele echipe joaca pe stadionul orasului numit GSZ Stadium sau Zenon Stadium.
De cand partea de nord a Ciprului a fost ocupata de Turcia in 1974, cele 2 echipe ale Famagusta, Anorthosis si Nea Salamina, au stadioanele proprii in Larnaca.
Larnaca a gazduit finala Campionatului European de Fotbal in 1998 si finala Campionatului de Fotbal European din 1992.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia