Bilete de avion Timisoara - Lyon

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Timisoara - Lyon:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 229 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Lyon:

Bucuresti Cluj

Alte destinatii din Franta:

Marsilia Nantes Nisa Paris
Strasbourg

Lyon

Prezentare generala a orasului
Orasul Lyon se afla la intersectia turbulentului Rhone si linistitului Saone, al treilea oras ca marime din Franta este un centru industrial, dar si oras patrimoniu. Capitala Galilor in Imperiul Roman, mare centru cultural si comercial al Renasterii, oras industrial al secolului 19, Lyon a devenit o mare metropola europeana.
Atractii turistice
Orasul conserva un important patrimoniu cultural, de la vestigii din epoca romana pana la constructii din secolul XX. Partea cea mai valoroasa a oraşului, şi anume cartierul Vieux, colina Fourviere, colina Croix-Rousse, cu o suprafata de 500 hectare, face parte din Patrimoniul Cultural al Umanitatii al UNESCO, din 1998. Alte obiective turistice ce nu trebuie ratate sunt: Theatres Romains de Fourviere, Baslica Fourviere, Muzeele de Arta Frumoasa, Rezistentei, Imprimeriei, de Istorie Naturala, de Arta Contemporana si Parcul Hauters.
Detalii aeroport
Adresa: Aeroports SA, BP 113, F-69125 Saint Exupery Aeroport, FRANCE
Tel.: +33 (0)8 26800826
Fax: +33 (0)4 72227471
Email: communication@lyon.aeroport.fr.
Site web: www.lyon.aeroport.fr/index.htm

Informatii despre ambasada Romaniei in Franta

Adresa: 5, Rue de l'Exposition 75007, Paris CEDEX 07
Telefon: 0033-1-47.05.10.46; 0033-1-47.05.18.70
Fax: 0033-1-45.56.97.47
Web: http://paris.mae.ro/
E-mail: secretariat@amb-roumanie.fr

Zboruri ieftine catre Lyon la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia