Bilete de avion Timisoara - Paris

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Timisoara - Paris:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Austrian Airlines de la 163 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>

Tarife curse low cost pentru bilete de avion Timisoara - Paris:

Companie Tarif Rezerva
Wizz Air de la 415 RON Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Paris:

Bucuresti Cluj

Alte destinatii din Franta:

Lyon Marsilia Nantes Nisa
Strasbourg

Paris

Prezentare generala a orasului Paris
Parisul este capitala si cel mai mare oras al Frantei. Orasul este traversat de raul Sena, care imparte orasul in doua parti - Malul Drept, in partea de nord a Parisului, si Malul Stang, in partea de sud. Orasul propriu-zis are o populatie de 2.147.857, dar zona metropolitana are peste 11 milioane de locuitori. Nucleul istoric al orasului este Ile de la Cite, o insula mica din care mare parte este ocupata de impresionantul Palais de Justice si de catedrala Notre-Dame de Paris. Insula este conectata cu una mai mica, Ile Saint-Louis, care este ocupata de case construite in secolul XVII si XVIII. Caracteristicile majore ale orasului sunt cheiurile strajuite de copaci de-a lungul Senei - In special pe malul stang cu vanzatorii ambulanti de carti, podurile istorice care traverseaza raul si bulevardele precum Champs-Elysses.
Atractii turistice
Cel mai reprezentativ simbol al orasului si chiar al Frantei este Turnul Eiffel. Acesta se inalta pe malul Senei, ajungand la o inaltime de 324 m. Din varf, turnul ofera o panorama superba asupra orasului. Arcul de Triumf, e situat la capatul bulevardului Champs Elyzee. In interior, acesta gazduieste un muzeu. Muzeul Luvru, este unul dintre cele mai mari muzee din lume, gazduind opere celebre precum Mona Lisa de Leonardo da Vinci, statuia zeitei Venus, km intregi de galerii si renumitele gradini Tuileries. Catedrala Notre Dame, e cea mai renumita, renumele ei datorandu-se si datorita romanului scris de Victor Hugo, Cocosatul de la Notre Dame. Complexul arhitectonic si gradinile din Versailles sunt renumite pentru frumusetea lor, fiind necesari aproape 50 de ani pentru a fi construite. Interiorul impresioneaza prin maretia lucrarilor efectuate, cele mai frumoase incaperi fiind Salonul Razboinicului, Galeria Oglinzilor si Salonul Pacii. Parcul e impartit in mai multe spatii inchise, gazduind numeroase fantani si statui, multe dintre ele fiind dedicate unor zei sau personaje din mitologie. Micul si Marele Trianon, aflate in interiorul parcului sunt doua edificii din sec XVII, respectiv XVIII, cel de-al doilea gazduind apartamentele unde a locuit o perioada Napoleon.
Detalii aeroport
Nume complet: Charles de Gaulle International
Adresa: 291, Boulevard Raspail 75675 Paris Cedex 14 , FRANCE
Tel.: +33 (0)1 70363950
Fax: +33 (0)1 48626712
Email: alain.falque@adp.fr
Site web: www.aeroportsdeparis.fr/

Informatii despre ambasada Romaniei in Franta

Adresa: 5, Rue de l'Exposition 75007, Paris CEDEX 07
Telefon: 0033-1-47.05.10.46; 0033-1-47.05.18.70
Fax: 0033-1-45.56.97.47
Web: http://paris.mae.ro/
E-mail: secretariat@amb-roumanie.fr

Zboruri ieftine catre Paris la cele mai mici preturi oferite de Vreaubileteavion.ro.
Va garantam cele mai bune oferte pentru bilete de avion catre destinatia dorita.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia