Bilete de avion Timisoara - Sofia

Tarife curse regulate pentru bilete de avion Timisoara - Sofia:

Companie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Tarom de la 198 € --- Sambata la destinatie 12 luni Verifica tarif =>
Lufthansa de la 192 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Zboruri din alte orase cu destinatia Sofia:

Bucuresti Iasi Sibiu Targu Mures

Sofia

Sofia are o populatie de 1.178.579 (2001), si este capitala Bulgariei in sud-estul Europei. Orasul Sofia are statut de oblast si se invecineaza cu regiunile Sofia si Pernik din Bulgaria.

Biserica Bojana din Sofia a fost inscrisa in anul 1979 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Odata ajunsi in Sofia, puteti cunoaste orasul incepand cu o plimbare pe Bulevardul Vitosha - o zona cocheta, dedicata mai ales cumparaturilor, dupa care va veti opri cu siguranta pentru a savura o cafea - poate la bistroul Havana. Urmeaza o vizita in gradinile ce inconjoara Palatul de Cultura - un loc preferat de recreere pentru majoritatea locuitorilor - un fel de Cismigiu autohton. Nu uitati sa treceti prin Piata Parlamentului - un loc impresionant prin istoria evocata, sau sa va opriti pentru a admira biserica Alexander Nevski !VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia