Bilete de avion Austria


Vreaubileteavion.ro va ofera cele mai ieftine zboruri catre principalele destinatii din Austria. Pretul biletelor de avion sunt valabile pentru un zbor dus - intors.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.


Bilete de avion cu plecare din Romania pentru orase din Austria:


Austria


Republica Austria este o federatie din Europa Centrala, compusa din 9 landuri federale. Capitala Austriei este Viena (Wien). Austria are granita cu Liechtenstein si Elvetia in vest, Italia si Slovenia in sud, Ungaria si Slovacia in est si Germania si Republica Ceha in nord.
Fiind situate in Alpi, vestul si sudul Austriei sunt renumite ca o destinatie a sporturilor de iarna. Cel mai inalt munte este Grossglockner, cu 3.798 m. Nordul si estul tarii sunt formate mai ales din terenuri deluroase. Climatul este temperat, cu ierni reci si veri racoroase. Principalele orase sunt capitala Viena situata pe Dunare, apoi Salzburg, Innsbruck, Graz si Linz.
Dupa ce a fost cucerita de romani, huni, lombarzi, ostrogoti, bavarezi si franci, Austria a intrat sub conducerea Babenbergilor din secolul X pana in secolul XIII, care au fost invinsi la randul lor de catre de Habsburgi. Mostenitorii acestei familii vor conduce Austria pana in secolul XX. Dupa abolirea Sfantului Imperiu Roman, Austria a devenit parte din dubla-monarhie Austro-Ungaria in 1867. Aceasta monarhie a fost impartita din nou, fiind in tabara invinsilor din Primul Razboi Mondial, formandu-se Austria de astazi. Existenta Republicii Austria a fost reunoscuta prin Tratatul de la Saint Germain en Laye semnat la data de 10. septembrie 1919 intre Austria si Aliatii din primul razboi mondial. Austria a fost anexata Germaniei naziste in 1938 ("Anschluss"). Aliatii au ocupat Austria la sfarsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial si pana in 1955, cand tara si-a castigat independenta deplina sub conditia pastrarii neutralitatii. Totusi, dupa prabusirea comunismului in Europa de Est, Austria a devenit din ce in ce mai implicata in afacerile europene, iar in 1995 si 1999, Austria a aderat la Uniunea Europeana si respectiv la sistemul monetar euroVreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia