Bilete de avion Bulgaria


Vreaubileteavion.ro va ofera cele mai ieftine zboruri catre principalele destinatii din Bulgaria. Pretul biletelor de avion sunt valabile pentru un zbor dus - intors.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.


Bilete de avion cu plecare din Romania pentru orase din Bulgaria:


Bulgaria


Republica Bulgaria este o tara situata in partea sud-estica a Europei, in estul Balcanilor. Se invecineaza cu Marea Neagra la est, cu Grecia si Turcia la sud, cu Serbia si Muntenegru si Macedonia la vest si cu Romania la nord, pe raul Dunare.
Numele Penisulei Balcanice deriva din lantul muntos Balcan sau Stara Planina care trece prin Bulgaria centrala si ajunge in Serbia estica. Lungimea totala a granitelor bulgare este de 2245 km, din care 1181 km terestre, 686 km fluviale si 378 km de coasta.
Bulgarii, un trib turcic din Asia centrala, au fost asimilati de popoarele slavice situate pe actualul teriotriu al Bulgariei in secolul VII, urmand sa se formeze primul stat bulgar. In secolele ce au urmat, Bulgaria s-a luptat cu Imperiul Bizantin spre a-si afirma un loc in Balcani, dar la sfarsitul secolului XIV, tara a fost cucerita de Imperiul Otoman.
Bulgaria si-a recastigat independenta partiala in in urma razboiului ruso-romano-turc (1877 - 1878), in forma de principat autonom, urmand sa fie proclamata un regat complet independent in 1908. Intre 1912 si 1913 a fost implicata in Razboaiele balcanice, o serie de conflicte cu vecinii sai, pe durata carora Bulgaria a variat in marime. In timpul Primului Razboi Mondial Bulgaria a participat alaturi de Puterile Centrale. Infrangerea a dus la pierderea Traciei de vest. In cursul celui de-al doilea razboi mondial a paricipat alaturi de Puterile Axei, dar dupa intrarea sovieticilor in guvern (1944) s-a alaturat aliatilor.
Bulgaria a intrat in sfera de influenta sovietica dupa cel de-al doilea razboi mondial si a devenit o republica populara in 1946. Dominatia comunista s-a incheiat in 1990, cand in Bulgaria au avut loc alegeri multipartite.
Bulgaria a aderat la NATO in 2004 si spera sa adere la Uniunea Europeana in 2007.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia