Bilete de avion Germania


Vreaubileteavion.ro va ofera cele mai ieftine zboruri catre principalele destinatii din Germania. Pretul biletelor de avion sunt valabile pentru un zbor dus - intors.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.Germania


Republica Federala Germania (in germana: Bundesrepublik Deutschland), denumita in mod obisnuit Germania (Deutschland, sens literal: 'tara germana'), face parte din organizatii internationale importante precum Consiliul Europei (1951), OCDE, Uniunea Europei Occidentale (1954), OTAN (1955), Uniunea Europeana (1957), ONU (1973), OSCE si din zona euro. (Se mai intalneste si traducerea Republica Federala Germana, care insa este gresita.)
Germania antebelica a fost impartita dupa Al Doilea Razboi Mondial in doua state separate, RFG (Republica Federala Germania - Bundesrepublik Deutschland), controlata initial de americani, englezi si francezi, si RDG (Republica Democrata Germana - Deutsche Demokratische Republik sau DDR), controlata de sovietici. (Prescurtarea BRD, care s-a folosit in special in fosta RDG pentru a desemna Bundesrepublik Deutschland, nu a fost si nu este o prescurtare oficiala.)
Dupa caderea zidului Berlinului in 1989, cele doua Germanii s-au reunificat total la 1 octombrie 1990, dupa ce s-au unificat politic, monetar, administrativ si legal in mai multe etape succesive in decursul anului 1990. Noua zi nationala a Germaniei reunite a fost declarata la 3 octombrie, cu incepere din 1990.
Suprafata totala: 357 021 km2. Germania are o clima temperata, cu o temperatura medie anuala de 9 grade C. Temperatura in ianuarie variaza de la -6 grade C pana la 1 grade C, in timp ce temperatura lunii iulie variaza intre 16 grade C si 20 grade C. Precipitatiile sunt mai mari in sud, unde se inregistreaza 1.980 mm pe an, majoritar in forma de nea
Germania se invecineaza cu noua tari europene: Danemarca, Olanda, Belgia, Franta, Luxemburg, Elvetia, Austria, Republica Ceha si Polonia. De asemenea Germania are iesire directa la Marea Baltica si la Marea Nordului.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia