Bilete de avion Grecia


Vreaubileteavion.ro va ofera cele mai ieftine zboruri catre principalele destinatii din Grecia. Pretul biletelor de avion sunt valabile pentru un zbor dus - intors.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.


Bilete de avion cu plecare din Romania pentru orase din Grecia:


Grecia


Grecia, sau Republica Elena este o tara din sud-estul Europei membra a Tratatului Nord-Atlantic, Uniunii Europene si a zonei euro.
Grecia este situata in peninsula balcanica, in sudul Bulgariei, FYRO Macedoniei si Albaniei si in vestul Turciei. Are un litoral de 13.676 km la Marile Egee, Ioniana si Mediterana. Privita de multi ca si leaganul civilizatiei vestice, Grecia are o istorie lunga si bogata in care si-a raspandit influenta pe trei continente.
Tarmurile Marii Egee au vazut dezvoltarea primelor civilizatii europene, si anume cele ale minoanilor si miceenilor. Dupa ce acestea au inceput sa cada, a urmat o Era Neagra pana in 810 i.Hr., cand a aparut o noua civilizatie elena. A fost Grecia oraselor-state care stabilea colonii in Mediterana, care rezista invaziilor persilor si a carei cultura va fi baza civilizatiei elene, dupa caderea imperiului lui Alexandru cel Mare (rege al Macedoniei).
Aceasta cultura a avut o influenta majora asupra romanilor, care desi au reusit sa treaca de armata greceasca decazuta in 168 i.Hr., au fost cuceriti ei insisi de civilizatie. Pe cand era o provincie a Imperiului Roman, Grecia domina cultura Mediteranei de est, iar cand imperiul s-a impartit in doua, Imperiul Roman de Rasarit sau Bizantin, cu centrul la Constantinopol, a primit o natura greceasca. Din secolul IV pana in secolul XV, Imperiul Roman de Rasarit a supravietuit atacurilor din vest si din est, pana cand pe 29 mai 1453, Constantinopulul a cazut in fata otomanilor.
Domnia otomana se va pastra pana in 1821 cand grecii isi declara independenta. Dupa incheierea Razboiul Grec de Independeta in 1828, Grecia alege calea unei monarhii (1833). In secolul XIX si la inceputul secolului XX, Grecia incearca sa-si insuseasca populatia vorbitoare de greaca din Imperiul Otoman, crescand incetul cu incetul in teritoriu si populatie, pana in 1947, cand ajuge la marimea sa de astazi.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial, Grecia a trecut printr-un razboi civil ce a durat pana in 1949, dupa care a aderat la NATO in 1952. Pe 21 aprilie 1967 armata a preluat puterea in urma unei lovituri de stat, formand asa-numitul Regim al Coloneilor. In 1973 regimul a abolit monarhia greaca. Problema Ciprului a dus la prabusirea dictaturii militare in 1974 si la stabilirea unei republici democratice in 1975, dupa un plebiscit. Grecia a aderat la Uniunea Europeana in 1981 si a adoptat euro ca moneda in 2001 (vezi Monedele euro grecesti).VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia