Bilete de avion Irlanda


Vreaubileteavion.ro va ofera cele mai ieftine zboruri catre principalele destinatii din Irlanda. Pretul biletelor de avion sunt valabile pentru un zbor dus - intors.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.


Bilete de avion cu plecare din Romania pentru orase din Irlanda:


Irlanda


Republica Irlanda (Poblacht na hEireann in irlandeza, Irish Republic in engleza) este o tara in Europa de Vest care ocupa aproximativ 80% din insula Irlanda, cealalta parte fiind ocupata de Irlanda de Nord, parte a Regatului Unit. Irlanda este cel mai vestic membru al Uniunii Europene, are o economie dezvoltata si o populatie de putin mai mult de 4 milioane. In constiutia republicii, numele tarii este doar Irlanda (Eire in irlandeza) desi numele Republica Irlandeza este folosit pentru nu a se confunda cu Irlanda de Nord si cu intreaga insula Irlanda. Capitala Irlandei este la Dublin.
Insula Irlanda are o suprafata de 84.421 km2, din care 70.273 km2 apartin Republicii Irlandeze. Irlanda este complet inconjurata de Oceanul Atlantic, desi portiunea de apa intre Irlanda si Marea Britanie este cunoscuta ca Marea Irlandeza.
Coasta de vest a Irlandei este compusa din dealuri si muntii cu inaltime mica, cel mai inalt punct fiind Carrauntoohil la 1041 m. In centru tarii exista in majoritate teren plat, favorabil pentru agricultura si traversat de rauri ca si Shannon si de lacuri. Centrul tarii contine si zacaminte majore de turba, turba fiind printre cele mai importante resurse naturale a Irlandei.
Clima Irlandei este influentata de Curentul Atlanticului de Nord si este destul de blanda. Verile nu sunt foarte calde, iar iernile sunt geroase foarte rar. Precipitatia este foarte frecventa, mai ales in forma ploii. In parti a tarii, pana la 275 de zile pe an sunt ploioase.
Orasele principale sunt capitala Dublin pe coasta de est, Cork in sud, Galway si Limerick pe coast de vest si Waterford pe coasta de sud-est.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia