Bilete de avion Norvegia


Vreaubileteavion.ro va ofera cele mai ieftine zboruri catre principalele destinatii din Norvegia. Pretul biletelor de avion sunt valabile pentru un zbor dus - intors.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.


Bilete de avion cu plecare din Romania pentru orase din Norvegia:


Norvegia


Norvegia este un stat in Europa de Nord, situat in vestul Peninsulei Scandinave, intre Oceanul Atlantic (Marea Nordului), Oceanul Arctic (Marea Barentes si Marea Norvegiei), Federatia Rusa, Finlanda si Suedia. Este divizat in 19 districte (fylke). Orase principale ale Norvegiei sunt: Oslo (capitala statului), Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Skien, Tromso si Molde.
Teritoriul tarii este strabatut de Alpii Scandinavici, munti vechi, in mare parte erodati, cu aspect de platouri in zona centrala, puternic accidentate de vai adanci, dominate de culmi muntoase, cu piscuri inalte (alt. max. 2469 m - vf. Galdhopiggen), in sud-vest, scazand in inaltime spre nord-est si coborand brusc spre vest, formand aici tarmurile abrupte si crestate de fiorduri. Pe litoral campiile ocupa suprafete foarte restranse. Alte piscuri: Glittertind (2405 m), Snohetta (2286 m), Rondane (2183 m), Gausta (1883 m), Borge (1703 m). Rauri: Glomma, Otra, Lagen, Klar, Tana. Numeroase lacuri, dintre care mai mari sunt Mjosa, Femunden, inclusiv cel mai adanc lac din Europa (Hornindalsvatnet - 515 m). Clima temperata oceanica influentata de curentele de ape calde (Gulf Stream). Muntii sunt acoperiti la mari inaltimi de ghetari si zapezi persistente, iar la altitudini mai joase de paduri de conifere. Fauna: lupi, vulpi, elani, hermeline, balene, pesti, pasari.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia