Bilete de avion Suedia


Vreaubileteavion.ro va ofera cele mai ieftine zboruri catre principalele destinatii din Suedia. Pretul biletelor de avion sunt valabile pentru un zbor dus - intors.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.


Bilete de avion cu plecare din Romania pentru orase din Suedia:


Suedia


Asezarea Suediei in nordul Europei ii ofera o mare varietate de peisaje naturale la care se adauga numeroase atractii turistice incluse de catre UNESCO in Patrimoniul Cultural Universal. Suedia este o destinatie pentru toate anotimpurile. Arhipelagul orasului regal - Stockholm; Uppsala - orasul universitar cu cea mai mare si mai inalta catedrala din Suedia (construita in 1260); regiunea Smolland si "Palatul de Cristal", insulele baltice (Gotland), orasul hanseatic Visby, Goteborg - sunt cateva dintre atractiile acestei tari.
Probele arheologice dovedesc ca teritoriul actualei Suedii era locuit in Epoca pietrei, odata cu retragerea ghetii ultimei glaciatiuni din interiorul peninsulei. Primii locuitori se presupune ca au fost vinatori-culegatori, traind in primul rind din ceea ce Marea Baltica le putea oferi.
Exista probe care sustin teoria conform careia sudul Suediei a fost dens populat in timpul Epocii bronzului, pentru ca au fost descoperite ramasite ale unor comunitati bazate pe comert.
In secolul IX si secolul X, cultura vikinga a inflorit in Suedia. Comertul, atacurile si colonizarea se faceau in aceasta perioada catre est, spre Statele Baltice, Rusia si Marea Neagra.
In 1397, cele 3 tari scandinave : Norvegia, Danemarca si Suedia au fost unite sub un singur rege. Aceasta a fost o uniune personala nu una politica, si in secolul XV Suedia a rezistat incercarilor de conducere centralizata ale regelui danez, chiar si prin rebeliune armata. Coroana suedeza s-a despartit in 1521 de aceasta uniune personala cind viitorul (1523) rege Gustav I al Suediei a devenit regent.
Secolul XVII a fost martorul ridicarii Suediei ca una dintre marile puteri ale Europei prin participarea la Razboiul de 30 de ani. In secolul XVIII Rusia a luat haturile Europei de Nord si in cele din urma, in 1809, a rupt Finlanda din estul Suediei si a declarat-o Mare Ducat rusesc.
Ultimul razboi purtat de Suedia a fost impotriva Norvegiei in 1814, ducand la crearea unei uniuni personale cu aceasta din urma. Uniunea a fost dizolvata in mod pasnic in 1905. Suedia a ramas o tara neutra in timpul celor doua razboaie mondiale. A continuat sa stea nealiniata in timpul Razboiului Rece si nu este astazi membra a nici unei aliante militare (desi a participat la antrenamentele NATO).VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia