Bilete de avion Aegean Airlines

Bilete de avion Aegean Airlines

Descriere compania aeriana Aegean Airlines
Aegean Airlines este o companie aeriana cu baza in Atena, Grecia. Opereaza atat zboruri interne cat si europene. Baza sa principala se afla in Aeroportul International Eleftherios Venizelos, cu un hub pe Aeroportul Makedonia din Salonic.

Politica pentru bagaje:
- Business Plus Service 30 kg;
- Economy class Service 20 kg;
In ceea ce priveste excedentul de bagaj, tariful per Kg difera in functie de destinatie.


Tarife bilete de avion Aegean Airlines:

Plecare din Destinatie Tarif * Emitere Minim Stay Maxim Stay Rezerva
Bucuresti Atena 143 € --- --- --- Verifica tarif =>
Bucuresti Larnaca 289 € --- --- --- Verifica tarif =>
Bucuresti Heraklion 193 € --- --- --- Verifica tarif =>

* Tarifele biletelor de avion afisate sunt orientative, nu contin taxe de aeroport si sunt valabile pentru un drum dus intors la clasa 'Economic', in limita locurilor disponibile.
Pentru a verifica, rezerva si plati online biletele de avion folositi formularul din dreapta Cauta bilete de avion
Tariful final al biletelor de avion variaza in functie de disponibilitatea locurilor la momentul rezervarii si a conditiilor impuse de compania aeriana, de aceea pretul final poate fi sensibil diferit.VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia