Bilete de avion Easy Jet

Bilete de avion Easy Jet

Descriere compania aeriana low cost EasyJet
EasyJet este o companie aeriana low-cost oficial cunoscuta ca EasyJet Airline Company Limited, cu baza in aeroportul Luton din Londra. Compania opereaza frecvent zboruri regulate catre aproximativ 200 de destinatii din 65 tari europene. Compania detine o licenta de operare emisa de Autoritatea Aviatiei Civile a Marii Britanii.

Politica pentru bagaje:
- Fiecare pasager are dreptul la maxim doua bagaje de cala cu o greutate totala de pana la 20 Kg si cu dimensiunile maxime de 100x 80x30cm;VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia