Bilete de avion Wind Jet

Bilete de avion Wind Jet

Descriere compania aeriana low cost Wind Jet
Wind Jet este o companie aeriana cu baza in Catania, Italia. A fost fondata in anul 2003 de catre actualul manager al companiei Antonio Pulvirenti, ca urmare a desfiintarii companiei Air Sicilia. In prezent, este a patra companie aeriana din Italia ca numar de pasageri si opereaza pe cateva destinatii nationale si continentale, majoritatea din hub-ul principal din Catania - Fontanarossa.

Politica pentru bagaje:
- Fiecare pasager are dreptul la maxim doua bagaje de cala cu o greutate totala de pana la 20 Kg si cu dimensiunile maxime de 100x 80x30cm;VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia