Bucuresti - Amsterdam 197 Euro Olanda, Amsterdam

    printprint

Bucuresti - Amsterdam 197 Euro

197 EUR/dus-intors


Descriere

Bilete de avion cu plecare din Bucuresti (Aeroportul Otopeni) cu destinatia Amsterdam (Aeroportul International Schiphol) operate de compania aeriana Lufthansa . Biletele de avion includ toate taxele, sunt valabile in limita locurilor disponibile, cu plecare in data de 5 noiembrie 2012 si intoarcere in 11 noiembrie 2012.
Tariful afisat a fost gasit la o cautare in sistemul Amadeus efectuata in data de 1.10.2012.

Tarif detaliat

Perioada de calatorie: 5 noiembrie 2012 - 11 noiembrie 2012.
Tip bilete de avion: dus-intors , tarif cu toate taxele incluse
Valabilitate bilete de avion: in limita locurilor disponibile
•Plecare de la Bucuresti (Aeroportul Otopeni)
•Sosire la Amsterdam (Aeroportul International Schiphol)
•Pret: 197 euro / persoana
•Compania aeriana: Lufthansa

Observatii

Va recomandam sa rezervati bilete de avion cu cel putin 28 de zile inainte de plecare pentru a beneficia de cele mai ieftine bilete de avion.
Bilete de avion ieftine Amsterdam doar prin Vreaubileteavion.ro. Cauta, alege, rezerva cele mai ieftine bilete de avion si calatoreste prin Univers!

Galerie foto

Bucuresti - Amsterdam 197 Euro Bucuresti - Amsterdam 197 Euro Bucuresti - Amsterdam 197 Euro


VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia