Bucuresti - Londra 566 Lei Anglia, Londra

    printprint

Bucuresti - Londra 566 Lei

566 RON/dus-intors

Valabilitate de la 09-06-2012 pana la 14-09-2012


Descriere

Bilete de avion low cost cu plecare din Bucuresti (Aeroportul Otopeni) cu destinatia Londra (Aeroportul International Luton ) operate de compania aeriana low cost Wizz Air . Biletele de avion includ toate taxele, sunt valabile in limita locurilor disponibile, cu plecare in data de 14 octombrie 2012 si intoarcere in 21 octombrie 2012.

Tarif detaliat

Perioada de calatorie: 14 octombrie 2012 – 21 octombrie 2012
Tip bilete de avion: dus-intors , tarif cu toate taxele incluse
Valabilitate bilete de avion: in limita locurilor disponibile
•Plecare de la Bucuresti (Aeroportul Otopeni)
•Sosire la Barcelona (Aeroportul International Luton )
•Pret: 566 lei / persoana
•Compania aeriana: Wizz Air

Observatii

Va recomandam sa rezervati biletele de avion cu cel putin 28 de zile inainte de plecare pentru a beneficia de cele mai ieftine bilete de avion.
Pentru a va asigura de valabilitatea tarifului si de disponibilitatea locurilor va rugam sa ne contactati prin telefon la 0756 26 26 26 sau la email rezervare@vreaubileteavion.ro

Bilete de avion low cost Londra doar prin Vreaubileteavion.ro. Cauta, alege, rezerva cele mai ieftine bilete de avion si calatoreste prin Univers!

Galerie foto

Bucuresti - Londra 566 Lei Bucuresti - Londra 566 Lei Bucuresti - Londra 566 Lei


VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia