Bucuresti - Praga 144 Euro Cehia, Praga

    printprint

Bucuresti - Praga 144 Euro

144 EUR/dus-intors

Valabilitate de la 03-06-2012 pana la 03-09-2012


Descriere

Bilete de avion cu plecare din Bucuresti (Aeroportul Otopeni) cu destinatia Praga (Aeroportul International Ruzyne) operate de compania aeriana Czech Airlines . Biletele de avion includ toate taxele, sunt valabile in limita locurilor disponibile, cu plecare in data de 5 noiembrie 2012 si intoarcere in 11 noiembrie 2012.

Tariful afisat a fost gasit la o cautare in sistemul Amadeus efectuata in data de 03.06.2012. Pentru a va asigura de valabilitatea tarifului si de disponibilitatea locurilor va rugam sa ne contactati prin telefon la 0756 26 26 26 sau la email rezervare@vreaubileteavion.ro

Tarif detaliat

Perioada de calatorie: 5 noiembrie 2012 - 11 noiembrie 2012
Tip bilete de avion: dus-intors , tarif cu toate taxele incluse
Valabilitate bilete de avion: in limita locurilor disponibile
•Plecare de la Bucuresti (Aeroportul Otopeni)
•Sosire la Praga (Aeroportul International Ruzyne)
•Pret: 144 euro / persoana
•Compania aeriana: Czech Airlines

Observatii

Va recomandam sa rezervati bilete de avion cu cel putin 28 de zile inainte de plecare pentru a beneficia de cele mai ieftine bilete de avion.

Galerie foto

Bucuresti - Praga 144 Euro Bucuresti - Praga 144 Euro Bucuresti - Praga 144 Euro


VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia