Bucuresti - Viena, Austrian Austria, Viena

    printprint

Bucuresti - Viena, Austrian

90 EUR/dus-intors

Valabilitate de la 11-08-2010 pana la 18-08-2010


Descriere

Bilete de avion cu plecare din Bucuresti (Otopeni) cu destinatia Viena (Viena International) operate de compania aeriana Austrian Airlines. Tariful include toate taxele, este valabil in limita locurilor disponibile, cu plecare in data de 11 august 2010 si intoarcere in 18 august 2010.

Va recomandam sa rezervati cu cel putin 28 de zile inainte de plecare pentru a beneficia de cele mai ieftine bilete de avion.

Tariful afisat a fost gasit la o cautare in sistemul Amadeus efectuata in data de 28.06.2010. Pentru a va asigura de valabilitatea tarifului si de disponibilitatea locurilor va rugam sa ne contactati prin telefon la 021 252 84 34.

Tarif detaliat

Perioada de calatorie: 11 august 2010 – 18 august 2010
Tip zbor: dus-intors , tarif cu toate taxele incluse
Valabil: in limita locurilor disponibile
•Plecare de la Bucuresti (Otopeni)
•Sosire la Viena (Viena International)
•Pret: 90 EURO / persoana
•Compania aeriana: Austrian Airlines

Galerie foto

Bucuresti - Viena, Austrian Bucuresti - Viena, Austrian


VreauBileteAvion.ro va ofera posibilitatea de a rezerva online bilete avion pentru curse de linie catre orice destinatie, cu orice companie aeriana.
Deasemenea, puteti opta pentru rezervarea online de bilete avion ieftine cu una dintre cele mai cunoscute companii low cost. Emiterea biletelor de avion din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de bilete incluse in promotie de compania aeriana. Informatiile publicate in site-ul Vreaubileteavion.ro, inclusiv preturile pentru zboruri, sunt oferite cu scop consultativ, ele pot fi modificate oricand. Pentru aflarea tarifelor in timp real dar si pentru a putea efectua rezervari si plati online folositi formularul de cautare.


Copyright © 2013 Vreaubileteavion.ro

Protectia consumatorilor - A.N.P.C Powered by Andreea Stancia